Жуселино Ноберга да Лус: До няколко години температурите през лятото в България ще бъдат 43 градуса

3
Морето ще навлезе в сушата до 100 км
Морето ще навлезе в сушата до 100 км

Климатичните промени ще окажат силно влияние върху България, а до 2023 г. средните температури през лятото ще бъдат 42-43 градуса по Целзий.

Това заяви анализаторът Жуселино Ноберга да Лус, предаде БТА.

По думите му до 2040 г. близо 80 на сто от населението на Земята ще изчезне - заради климатичните катаклизми. До 2031 г. ще се повиши нивото на световния океан, а морето ще навлезе в сушата от 2-3 до 100 км, и България ще бъде сериозно ощетена от това, добави той.

През 2038 г. населението на Земята ще бъде 14 милиарда души и ще са необходими още две планети, които да издържат нашата планета, каза още Жуселино Ноберга да Лус.

Жуселино Нобрега да Лус е определян като бразилския "Нострадамус". Роден е на 7 март 1960 година в град Флориано, провинция Парана в Бразилия, в семейство на бедни хора. От 5-годишен заедно с брат си започва да събира старо желязо и стъкло, чрез което с продажбата си набавят малко средства, за да помогнат нa семейния бюджет и да могат от време на време да си купуват евтини сладки. Между 5 и 7-годишна възраст има много проблеми, заради необясними за родителите му прояви на особена психическа активност.

На 9-годишна възраст сънува първия си пророчески сън за бъдещо събитие. Майка му го води дълги години по лекари, психолози и екзорсисти. До 13-годишна възраст той разказва на семейството си своите сънища, които баща му записва. След навършване на 13 години, неговите духовни водачи го ориентират да пише писма до хората, чиито съдби вижда в съня си или до индивиди и политици, които могат да повлияят на големи групи от хора. Писмата винаги се изпращат по пощата с обратна разписка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари