Журналисти: От всички посоки валят компромати в родната политика

0
Тройна, а не четворна е вече коалицията
Тройна, а не четворна е вече коалицията Видео: NOVA NEWS

Преди дни Трифонов обяви, че ИТН напуска коалицията

Тройна, а не четворна е вече коалицията. Междувременно, от всички посоки валят компромати, обвинения в национално предателство, а между тях в страната ни прелитат и самолети, за които никой не знае кого и какво возят. Анализ на политическата седмица в „На фокус” по NOVA направиха журналистите Полина Паунова и Бойко Станкушев.  

Най-важното, което според мен Слави Трифонов не каза в днешното интервю, е какво ще се случва от тук нататък, какво правителство биха подкрепили ИТН. Всички разсъждения за Северна Македония и т.н. са крайно безинтересни. Очевидно започва търговия, това интервю ми говори това”, каза Паунова.

В неделя лидерът на ИТН говори пред Дарик Радио. Той призна, че най-големият компромис, който партията му е направила в името на запазването на коалицията, е да участват в нея заедно с БСП. 

Според Станкушев, Трифонов се е опитал да докаже, че изявлението, в което обяви, че ИТН напуска коалицията, не е било грешка.

Иска да покаже, че това, което е казал е мислил да го каже и не е грешка. Той започна предизборна кампания с тази риторика”, смята той. По думите му „Продължаваме Промяната” са допуснали много грешки.

„Не знам на какво се дължи отливът на хора, които подкрепят ПП, обаче знам какво важно нещо не се случва. Преди една година беше обявено, че е необходима радикална промяна за търсене на отговорност за корупцията. Това правителство управлява от 13 декември до момента и няма подредено действие в тази посока. Управляващите успяха да закрият спецправосъдието и всичко се изчерпа с това. За КПКОНПИ се заговори сега. Търсенето на отговорност остана като намерение”, допълни Паунова.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари