Журналист: Сценарий с безредици не беше изключен

0
„МВР допусна грешки в организацията", смята Мирослав Арабаджиев
„МВР допусна грешки в организацията", смята Мирослав Арабаджиев Видео: NOVA

„МВР допусна грешки в организацията", смята Мирослав Арабаджиев

За протеста на футболните фенове се говореше отдавна, така че сценарий с безредици не беше изключен. Това заяви в студиото на „Събуди се” по NOVA спортният журналист Мирослав Арабаджиев.

Има няколко важни момента, които нажежиха напрежението. Първо, когато се появи информация, че мачът България-Унгария ще се премести в Пловдив. Освен това срещата се проведе без публика. МВР допусна грешки в организацията. Когато толкова сериозна маса застане на едно място, оттам насетне е трудно да мислиш, че ще избегнеш ескалация на напрежението”, заяви той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Да да
    Добре че са полицаите че някой да им е виновен и да опере пешкира.Стане ко стане и айде полицаите виновни.Това е от 1990 г. Манджата прегоряла,полицаите виновни.Мензиса им закъснял,полицаите виновни.Мензиса им не спрял,полицаите виновни.Гъзът ги сърби или боли,полицаите виновни.Дъщерите им забременели от gitani,полицаите виновни.....жените им се праскат като диви и смучат кратуни,полицаите виновни.Карал жигула,полицаите че полицаите.......... шматки.
  • -1
    2
    тц, тц,
    Мисирка спец по сигурност?!? То вярно, че няма област, дето една мисирка не е специалист!
  • 3
    1
    Бивш 007
    Не помня в тази държава МВР да не е виновно за всичко.МВР е виновна за: Образованието,Екологията,Икономиката,Магистралите,Туризма,Земеделието,Спорта,Транспорта,Градската среда,Наркопроизводство и разпространение,Балотажи,Банки и банкови фалити,изоставени храмове,църкви,параклиси и манастири.Разбити пътища.Ниска раждаемост.Липса на средства за охрана на границата.Лошото състояние на Дунав Мост.Неразбориите в БФС.Корабоплаването.Липса на ваксини и корона вируса,Слабата гласоподавателност.Неграмотните нови млади.Внос на некачествени хранителни продукти или тяхното производство.Лоши практики в ремонта на ремонтите.Ограбване на здравната каса.Разводите.Безстопанственост.Умишлени фалити.Безработица.Дъмпингови цени.Липса на магистрала/ли/. За Ж.П.транспорта.За палежи.Проблеми в земеделието.За проблеми в МО.За лошо обслужване и храна в ресторантите.За високите цени на водата и ел.енергията.За лошото състояние на здравеоопазването.За срутването.на крепоста "Баба Видини Кули".За проблеми от всякакво естество все Ме Ве Ре е виновно.За дефицит на тоалетна хартия,газ.и високи цени на горивата. За кметски неволи,за фирмите на чистота.За некачествени секс услуги от труженички,за спукани презервативи все МВР е виновно.За криви колелета за които прав път няма пак МвР виновно.За куц кон и ритащо магаре,също.За групов секс на гражданите пак виновно.За липса на транспорт между селата отново.Бря,бря,бря..,...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари