Жозеп Борел: Разочарован съм за ветото на България срещу Северна Македония

0
Нещата не вървят добре, смята върховният представител по външна политика
Нещата не вървят добре, смята върховният представител по външна политика Снимка: БГНЕС

Не знам какво може да направи българският парламент в следващите часове, но нещата не вървят добре, смята той

Върховният представител по външната политика и сигурност Жозеп Борел изрази разочарование от това, че ветото на България срещу Северна Македония няма да падне днес, предаде NOVA

"Днес трябваше да започнем преговори с Албания и Северна Македония. И аз не мога да скрия моето разочарование, което със сигурност е и разочарование на още много хора. Все още има надежда - не знам какво може да направи българският парламент в следващите часове, но нещата не вървят добре. Това още веднъж показва, че единодушието е голям проблем при вземането на решения".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    А случайно
    Дали е разочарован, от факта че Северджан не спазва договори и реално нищо не прави за да си реши проблемите, или те само права имат, задълженията са само на хартия?
  • 7
    2
    русенец
    Варелчо, защо не си гледаш внуците? Трябва ли и на теб да се каже в очите това, което вчера каза външният министър на Турция за гинеколожката - да си гледа вагините и да не се бърка там, където е некомпетентна, т.е. навсякъде. Теб не те знам какъв си по образование, но би било добре да се обаждаш само когато ти искат мнението. Лично на мен ми е през дедовия за това, че сме те разочаровали.
  • 5
    1
    Само ако знаеш
    Пък ние колко сме разочаровани от нахалството ви и натискът ви.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари