Живко Коцев: Имаме идеи да се намалят промилите за алкохол

0
Границата да падне под 1,2, каза главният секретар на МВР
Границата да падне под 1,2, каза главният секретар на МВР Снимка: bTV

Границата да падне под 1,2, каза главният секретар на МВР

„Имаме идеи да се намалят промилите за алкохол. Да падне границата под 1,2. Да се преследват нарушителите под тази граница“, каза зам.-главният секретар на МВР Живко Коцев, предаде bTV.

Той присъства на протеста пред Министерството на вътрешните работи, след като пиян шофьор бутна с висока скорост и уби 15-годишно момче на пешеходна пътека на улица „Гурко“ в София.

Заставаме тук като граждани. Напълно сме съпричастни с болката и страданията. Всеки ден полагаме усиля да ограничаваме броя на тежките ПТП-та. Всеки гражданин сам трябва да прецени дали трябва да употребява алкохол и да шофира“, посочи Коцев.

„Ако шофьорите употребяват алкохол и по 50 полицая да има на улица пак няма да се предотвратят инцидентите“, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари