Жители на Самоводене недоволстват от лошото състояние на главния път

2
Става дума за международното трасе Русе - Свиленград
Става дума за международното трасе Русе - Свиленград Видео: NOVA

Става дума за международното трасе Русе - Свиленград

Жители на великотърновското село Самоводене недоволстват от лошото състояние на главния път, минаващ през населеното място. Става дума за международното трасе Русе - Свиленград. В един участък на пътя редовно стават пътни инциденти, а хората обвиняват Пътната агенция за това.

„Представете си, че управлявате автомобила си и насреща ви се задава по диагонал 40-тонен влекач. Пред вас стоят два избора – челен сблъсък или да скочите през мантинелата в пропастта. Това се случва често тук”, каза Росен Даскалов, който живее в Самоводене, цитиран от NOVA.

Според директора на ОПУ - Велико Търново инж. Венцислав Ангелов хората имат право в исканията си. Той увери, че за целия пътен участък е изработен технологичен проект. Предстояло неговото осъществяване. Дотогава предстои текущ ремонт на настилката и подмяна на мантинелите. До март ще започне обезопасяването на участъка, увери инж. Ангелов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Минувач
    Още колчета и неравности ще добавят от АПИ и всичко е точно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари