Жесток побой в русенско общежитие

3
Ученик се е изгаврил и пребил момче на етническа основа/Снимката е илюстративна
Ученик се е изгаврил и пребил момче на етническа основа/Снимката е илюстративна

Възмутен читател на Dunavmost.bg сигнализира за побой между гимназисти в Русе.

"Здравейте! На 26 април е станал побой в общежитието на Професионална гимназия по промишлени технологии "Атанас Цонев Буров", в който най-добрият ми приятел е бил бит от негов приятел, който учи във ПГЕЕ "Апостол Арнаудов" - Русе(Електрото).

Битото момче, ми сподели че се е прибирал в стаята си и са го извикали да говорят, но битото момче е казало че е изморен и ще си почине, но другото момче постоянно му е натяквал и битото момче е приел.

Отишъл е битото момче в стаята на другото момче и са заключили вратите, с цел да не избяга. Започнали са да се гаврят с момчето относно религията му и продължили така...

Момчето е казало на битото момче да се защити, защото щял да му покаже някаква "фатка", но битото момче е отказал и е казал че иска да му отключат стаята, но той го е принудил, че ако не го направи няма да го пусне. Битото момче се е защитил, но другото момчето го е удрял с крака си, тъй като е тренирал ММА.

Момчето от Електрото е отключил стаята и битото момче си е събрал багажа и си е тръгнал при родителите си, които живеят в Русе. Споделил им е за случката. След това са го завели в спешното и са му направили изследвания, но за негов късмет изследванията са излезнали добре.

Дошла е патрулка, взели са данните на битото момче и са им казали, че ще говорят с бияча.

Биячът си е признал на отговорниците в общежитието, но те не са взели никакво отношение относно побоя, освен че са го предупредили.

Имало е и преди такива случаи, но до сега винаги са си замълчавали, както и приятелят ми (битото момче). Аз не мисля, че за такова нещо трябва да се замълчава, смятам че всички трябва да разберат какви хора има... "

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари