Момчето, заснело клипа с бияча Джан, разкри подробности за случая

20
Петко Дионисиев е човекът, снимал видеото с побоя над ученик в Русе
Петко Дионисиев е човекът, снимал видеото с побоя над ученик в Русе Видео: NOVA

Петко Дионисиев е човекът, снимал видеото с побоя над ученик в Русе

“Реагирах странно, защото уговорката беше само да говорят, а не да се бият”, коментира Дионисиев, предава NOVA.

Побойникът Джан го помолил да продължи да снима побоя. “Направих го от страх, каза момчето, заснело целия побой. По думите му самият той е получавал заплахи от побойника. “Опитах да го спра, но без резултат”, защити се Дионисиев.

Той изпратил клипа на набитото момче, с цел да помогне насилникът да бъде спрян.

По думите на Петков Дионисиев той ежедневно получава заплахи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    14
    Габи
    Най-голямите престъпници в тая държава бяха отгледани в спортните училища. От кога грубото отношение към преподаватели е нещо нормално и допустимо?Вместо да бъде наказан те го подготвяли за Европейскио състезание.
  • 1
    13
    Мари
    Това момченце голямо бабаитче, трябва да плати за това което причинява. Но малко не ми се вярва , че ще се поправи. Може и да стигне по далеч.
  • 4
    12
    Свиреп до 5
    Тия са изумително, някак природно надарени психолози първично. Усещат жертвата си като хищник. Жертвата е непременно безпомощна. Не съм надарен физически, но бих обожавал погледа, последния поглед на Джан, когато види червата си разпилени от коремната му кухина. Към 20 секунди време би имал. Последните 20 секунди.
  • 6
    11
    Русенец
    Момчето не го познавам лично, чувал съм само слухове за него. Познавам сестра му, която преди се изявяваше като фотомодел и беше добро момиче, но откакто тя започна с наркотиците стана известна в града проститутка и ходи по адреси.
  • 4
    10
    Пeпи
    Момчето което говори е НАРКОМАН на 100000% няма да коментирам и неговите престъпления той си ги знае. Семейство му обича да е известно :) За това и чак сега пуска всичко
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари