Женски имена, чиито носителки са най-податливи на психични разстройства

1
Някои представителки от нежния пол изпускат нервите си по-бързо от останалите
Някои представителки от нежния пол изпускат нервите си по-бързо от останалите Снимка: iStock

Някои представителки от нежния пол изпускат нервите си по-бързо от останалите.

Никой не е имунизиран от нервни сътресения

Съвременният ритъм на живот, стресът, негативните емоции предизвикват умора и раздразнителност, рискувайки да прераснат в психични разстройства, пише Актуално. Кои са петте женски имена, чиито носителки са най-податливи на психични разстройства, нека разберем сега:

Антония

Антония е силно зависима от мнението на другите. Тя не е способна да изразява личната си гледна точка. Доверчивостта и подозрителността ѝ често я отвеждат до болнично легло. За щастие самите дами с име Антония не са против да бъдат под наблюдението на лекари.

Таня

Жените с името Таня много често плачат и привличат негативизъм, идващ от другите. Не е чудно, че сред тях често има психически неуравновесени.

Ана

Ана е доста търпелив човек, спестява дълго време и таи оплакванията в себе си. Въпреки това може да получи нервен срив, а суицидните наклонности заплашват да доведат до смърт притежателката на красиво име. Ана трябва да се научи да се отпуска и да се сдържа в крайности.

Мария

Мария е много подозрителна и обича да фантазира за възможни сцени на ревност или негативно развитие на житейски сценарий. Тя понякога си втълпява, че нещо много лошо ще ѝ се случи. Склонността да се навие прави притежателя на това име враг на самата себе си. Ясно е, че в този случай е трудно психиката да остане стабилна.

Светла

Светла често приема всяко малко нещо присърце.

Наред с това притежателката на това име лесно поглъща енергията на други хора и е в състояние да бъде под влиянието на другите. Нейната несигурност идва от нестабилността на чувствата на мъжете около й, което я кара да стане бурно ревнива. Това водят до психически срив на фона на любовните ѝ връзки. Вариант за корекция е наличието на правилния партньор в живота до Светлана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    frwefgweg
    ami ako si smenqt imenata, magicheski izlekuvat li se? xD haha
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари