Месечен хороскоп за септември 2023

4
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия

Първият есенен месец едва ли ще стане спокоен и безоблачен за повечето представители на зодиакалния кръг

Ще започне с положителни тенденции. Първо, Венера е планета на малкото щастие, тя ще промени ретроградното си движение на директно, което ще възстанови загубената хармония и стабилност на лично, ежедневно ниво, ще обезсили конфликтите, конфронтациите с близките, а също така ще стабилизира финансовата сфера на живота.

Овен

Пригответе се да срещнете месец, който ще ви донесе щастие. Споделяме съвети как да не пропуснете своя момент.

Овен, месец септември ще донесе много щастливи случайности и възможности. Ще бъде необходимо само да не се прозявате, а да покажете желание да се възползвате от благоприятен набор от обстоятелства. Овните-бизнесмени ще успеят да подобрят позициите си в бизнес средата през втората половина на месеца, а Овните-служители ще направят още едно стъпало нагоре по кариерната стълбица. Здравето на Овните ще бъде добро, но все пак е необходимо да се обърне внимание на опорно-двигателния апарат. Романтичната сфера на Овен също ще претърпи промени, особено за представителите на елемента Огън, които все още не са срещнали своята сродна душа. Ярките емоции от първите дни на общуване могат да се превърнат в сериозни и обещаващи отношения в бъдеще.

Телец

Активният септември ще даде на Телците много възможности и перспективи.

За Телците септември ще бъде месец на активно движение и действие. През първата половина на септември Телците ги очакват много пътувания, свързани както с бизнес, така и с лични въпроси. Втората половина на месеца ще изисква внимание към решаването на семейни въпроси, особено свързани с деца и по-възрастни роднини. Много Телци ще могат значително да подобрят финансовото си състояние след 20 септември, но това също ще трябва да покаже голяма активност и постоянство. Здравето на Телците ще бъде доста добро през целия месец, само метеорологично зависимите представители на този земен знак ще бъдат изложени на риск. Втората половина на септември ще донесе епизодично, но доста често влошаване на здравето поради промени в атмосферното налягане и магнитни бури.

Близнаци

Септември ще бъде месецът на любовта за Близнаците. Каним ви да се потопите с главата надолу в него.

За Близнаците септември ще донесе активизиране на романтичната и чувствена сфера, което ще осигури на представителите на този въздушен знак приповдигнато настроение, прилив на сили и положителни емоции. Много Близнаци сериозно ще започнат да обмислят възможността за брак, съвместен живот или планове за деца. Професионалната сфера като цяло няма да създаде сериозни проблеми за Близнаците, особено най-отговорните и системни от представителите на знака. Финансовата ситуация също няма да ви притеснява. Що се отнася до здравето, малки проблеми могат да възникнат при Близнаци, които имат хронични ендокринни заболявания – в края на септември те ще имат тенденция към обостряне.

Рак

Септември ще е различен. Вижте съветите на астролозите как да използвате всеки ден и да се чувствате щастливи.

За Раците септември ще бъде период на събития, включително семейни и корпоративни. Приятните срещи с приятели, обсъждането на проблемите и съвместното търсене на решения ще бъдат добра мотивация за Раците, вдъхновявайки ги за нови подвизи и постижения. Семейните Раци ще отделят много време на децата, ще се задълбочат в интересите им и ще им помогнат в ученето, но засега необвързаните представители на този знак ще насочат усилията си към изграждане на дългосрочни отношения. Финансовата сфера на Раците ще бъде стабилна и доста предсказуема, а здравето като цяло няма да създава притеснения. Професионалната сфера ще получи нови възможности за разширяване през втората половина на месеца.

Лъв

През септември Лъвовете ще получат интересни предложения в различни сфери. Ние ще ви кажем какво да очаквате.

На Лъвовете септември ще донесе много положителни емоции, свързани с общуване, контакти и нови запознанства. Много Лъвове във връзка ще вземат решение да се оженят и ще започнат да планират сватбени събития. Интересни оферти очакват онези, които са заети да търсят работа, а бизнесмените Лъвове ще могат да достигнат ново ниво за себе си, като разширят своя бизнес или области на приложение на своите усилия. Що се отнася до здравето, Лъвовете се съветват да се придържат към нискокалорични диети, като елиминират алкохола, захарта и мазните храни. Това ще помогне за поддържане на добро здраве и избягване на възможни храносмилателни проблеми през втората половина на септември. Финансовият сектор ще зарадва Лъвовете с възможността да правите непланирано пазаруване, да харчите пари за собствените си удоволствия.

Дева

През септември Девите трябва окончателно да се сбогуват с миналото, което им пречи да продължат напред.

За Девата, поради навлизането в новата слънчева година през септември, много стари проблеми, които не са напълно решени или отложени, могат да се влошат. Девите ще трябва да положат всички усилия, за да сложат край на проблемното си минало и да започнат нов етап от живота за себе си. В професионалната сфера се очаква Девите да се изправят срещу конкуренти, а вътрешната дисциплина, спокойствието и самоувереността ще помогнат да оцелеят в тази „война“. За съжаление, конфликтните ситуации също ще бъдат чести в личната сфера - отношенията със сродните ви души няма да бъдат гладки почти през целия месец, особено ако партньорите на Девата са представители на стихията Въздух: Близнаци, Везни или Водолей. Здравето на Девите ще бъде стабилно и финансовият сектор ще ги принуди да положат много повече усилия за благополучие, отколкото се изискваше преди.

Везни

Как да реализирате всичките си мечти и планове през септември? Звездите разказват.

За Везни началото на септември ще донесе ситуации, когато трябва да направите важни избори, които ще предопределят бъдещето, като често ще трябва да избирате от много сходни възможности. Тези Везни, които могат бързо да решат предпочитанията си и да вземат правилната страна за себе си, ще имат доста продуктивен период от време, когато ще бъде възможно да реализират своите дългосрочни планове или мечти . Романтичната сфера ще бъде богата на ярки събития, комуникация и пътувания, а доброто здраве ще помогне на Везните да бъдат навреме навсякъде. Финансовите постъпления може да са нередовни през първата третина на септември, но след това ситуацията ще започне да се стабилизира и краят на месеца за Везни ще стане много благоприятен и предвидим.

Скорпион

Септември е месец на спокойствие и философия за Скорпионите. Движейки се в тази посока, можете да намерите щастие.

За Скорпионите септември ще бъде месец на победи, но с известно откъсване от резултатите. Всяко прекомерно емоционално ангажиране в процеса няма да е от полза за Скорпионите, които се съветват да запазят спокойствие и философия през целия месец. Много Скорпиони ще имат възможност да решат жилищни въпроси през септември, а стабилният финансов поток ще допринесе за това. Що се отнася до романтиката и връзките, повечето Скорпиони ще демонстрират "ледено сърце" през първия месец на есента. Не изключва срещи, интимност и общуване, но Скорпионите едва ли ще изпитат истински интерес и вдъхновение. Известен спад на силите ще бъде характерен за повечето Скорпиони в края на първия есенен месец.

Стрелец

Септември ще бъде натоварен и ползотворен месец за Стрелците. Как да не пропуснете нито една възможност?

През почти целия първи месец на есента Стрелците ще бъдат в изобретателно състояние, щедро споделяйки своите положителни емоции и жизненост с близките си. Новите цели и задачи, поставени от Стрелците през предходния период, бавно, но сигурно ще започнат да се реализират. Стрелците, чиято професия е свързана с творчество, изкуство, преподаване, ще получат интересни и финансово изгодни предложения за реализация на своите таланти. Семейните Стрелци ще могат значително да подобрят отношенията с близките, както и да направят положителни промени в ежедневието. Стрелците ще бъдат в добро здраве, което им позволява да водят много активен начин на живот, изпълнен с пътувания и комуникация.

Козирог

Нека видим какви настроения ще преобладават в живота на Козирозите през първия есенен месец.

За Козирозите септември ще бъде месец на промени и те ще засегнат всички основни сфери на живота. В работата на Козирозите се планират пренареждания и реорганизации, които значително ще променят ежедневието. Финансовият сектор ще принуди Козирозите да преразгледат своите разходи, като се фокусират върху инвестирането в собственото си бъдеще и минимизиране на разходите за моментни удоволствия. Здравето може да напомни за себе си на Козирозите, които имат проблеми със зъбите. Втората половина на септември за Козирозите е подходящо време за хирургични операции или козметични процедури. В романтичната сфера Козирозите имат известен застой, свързан с общо разочарование и умора, ще има тенденция да избягват комуникацията с партньорите си по всякакъв възможен начин, желанието да прекарват повече време насаме със себе си.

Водолей

Септември може да бъде продуктивен месец, просто трябва навреме да хванете късмета за опашката.

Първият есенен месец ще донесе стабилно емоционално настроение на Водолеите. Водолеите са склонни да се отнасят философски към случващото се наоколо и ще изразходват силата и енергията си за чисто лични въпроси. Увеличаването на интуицията през втората половина на септември ще помогне на Водолеите успешно да решат много професионални проблеми и да го правят лесно и изящно. Кариерните амбиции на много Водолеи ще бъдат много умерени, но това няма да попречи на ръководството да оцени постиженията на Водолея, включително под формата на материални награди. Здравето на Водолея ще бъде стабилно, а физическата активност, правилното хранене и пълноценният сън ще помогнат за подобряването му. Романтичната сфера на живота едва ли ще предизвика ентусиазъм сред представителите на този въздушен знак и едва в последната третина на месеца Водолеите могат да си спомнят, че в света има хора, които не са безразлични към тях.

Риби

Рибите ги очаква емоционален месец, който въпреки промените в настроенията може да бъде успешен.

За Рибите септември ще бъде двусмислен месец, когато приятните емоции от финансовия успех ще бъдат съчетани с безпокойство за романтичната част от живота, която няма да е стабилна. Много Риби ще трябва да лавират между две семейни „групи” или двама партньори, а емоционалното залитане ще преследва представителите на този воден знак почти през целия месец. Здравето на Риби също ще бъде нестабилно, но без изразени крайности, така че няма да има голямо влияние върху начина на живот и дейността. Пътуванията през втората половина на месеца за роднини са вероятни за Риби, родени в края на февруари, а мартенските Риби ще бъдат въвлечени в делата на децата си, което ще изисква значителни финансови инвестиции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари