Женски бой в центъра на Раковски

0
Екшънът се разиграл в ранни зори пред местен магазин
Екшънът се разиграл в ранни зори пред местен магазин

Екшънът се разиграл в ранни зори пред местен магазин.

Две жени си спретнаха бой в центъра на Раковски, а причината се оказа стара семейна вражда за имот. Младите и старите били в обтегнати взаимоотношения, след спор за недвижими имоти. Бащата живеел с нова жена, а синът му бил женен и има бебе, пише TrafficNews.

Екшънът се разиграл в ранни зори в петък. Бащата има магазин на площад Пегас, който все още не бил отворен. Двете семейства били там, където отново започнали вечният спор за имота. Кавгата била между баща и син, но двете жени също се включили.

Дамите повишили тон една на друга, започнали обиди и в един момент свекървата замахнала и ударила с плесница по-младата жена. Последната не й останала длъжна и я хванала за косата. Чакащите пред магазина веднага се втурнали да усмиряват дамите. Повикана била и полиция.

Роднините били отведени в районното в Раковски, където им били съставени актове по указа за дребното хулиганство. След ден, жените се изправили пред съда, за да се определи размера на глобата.

И двете са били придружавани с адвокати и са дали пълни обяснения. Жените признали за боя и се извинили за създалата се грозна сцена.

Магистратите от Районен съд – Пловдив ги наказаха със санкции по 100 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари