Жените с големи дупета са по-интелигентни

23
През последните години се забелязва и световно признание на голямото дупе
През последните години се забелязва и световно признание на голямото дупе

Винаги сме уважавали дамите с по-големи дупета.

Те са доста по-смели и често решават да изваят своята задница с форма, след която мнозина биха хвърляли рози. През последните години се забелязва и световно признание на голямото дупе, а с него идват и редица изследвания в полза на тази прелест за мъжкото око, пише Traffic News.

Освен радост за силния пол, дупето може да бъде индикатор и за интелигентност. Ново изследване на университета в Оксфорд показва, че дамите с по-големи дупета са много по-интелигентни и имат резистентност срещу хронични заболявания.

Всички закръглени дами имат по-ниски нива на холестерол и глюкоза, както и високи нива на Омега 3 мастни киселини. Наличието на лептин (хормонът, който регулира теглото в човешкото тяло) също не е пропуснато. Учените също така са забелязали, че дамите с големи потенциали имат и много по-високо IQ (подозираме, че Ким Кардашиян е изключение). От мъжка гледна точка, всяко по-закръглено дупе изглежда убийствени в клин и мотивира средностатистическия мъж към бърза и безплатна процедура за премахването на целулит - пляскане.

Нека не забравяме, че в момента се радваме на ниски температури и една такава бамбина може да излъчва повече топлина от атомен реактор в Северна Корея. Учените от Оксфорд напомнят, че натрупаните мазнини в коремната област, както и натрупването на мазнини в горната част, не са особено здравословни. Извиняваме се за кадрите, но подозираме, че жените с големи дупета ще са по-красиви от направените им IQ-тестове.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари