Жените на американска подводница снимани тайно под душа

2
Жените са снимани с мобилни телефони през дупка в стената, а след това  видеото е разпространявано тайно сред мъжете на борда /снимката е илюстративна/
Жените са снимани с мобилни телефони през дупка в стената, а след това видеото е разпространявано тайно сред мъжете на борда /снимката е илюстративна/

Преди близо година в САЩ избухна скандал, след като стана ясно, че служители на американска военна подводница са снимали как техните колежки си взимат душ.

Нов доклад, публикуван преди дни обаче разкрива, че това е продължило три месеца, като мъжете успели да заснемат голи абсолютно всички жени на борда, информира Нова телевизия.

Новите данни идват благодарение на разследване на „Navy Times”.

Вече е ясно, че жените са снимани с мобилни телефони през дупка в стената, а след това  видеото е разпространявано тайно сред мъжете на борда в продължение на месеци.

От 12 мъже, за които се знае, че са свързани с клиповете (някои от тях са снимали, други просто са гледали и разпространявали кадрите).

Осем вече са изправени пред военния съд (един от тях беше оправдан), трима бяха дисциплинарно наказани, а един се отърва без никакво наказание. 

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари