Жената, пребила приемното си дете, признала само за удряни шамари

0
Тя напълно отрекла за каквото и да било посегателство
Тя напълно отрекла за каквото и да било посегателство Видео: NOVA

Приемният родител признал за шамар, но не и за каквото и да било посегателство

„Не е имало никакви индикации за някакво напрежение между дете и приемен родител при осъществяваните проверки от социалните служители. Детето е изведено от приемното семейство, в момента, в който е подаден сигнал от училището, в което учи. Наистина са установени кръвонасядания и синини по детето, които са потвърдени от съдебен лекар. Сезирана е и прокуратурата”.

Това разказа в ефира на „Здравей, България” по NOVA  Мария Търнавска, директор на дирекция "Социално подпомагане" – Враца, коментирайки случая с приемната майка, която отива на съд по обвинение за три престъпления - закана с убийство, нанасяне на телесни повреди и изтезания спрямо повереното на грижите й дете.

По думите на Търнавска жената е извикана на разговор в Комисия по приеман грижа с цел заличаването й от регистъра на утвърдените приемни семейства. Тя признала, че ударила шамар на детето, но отричала за каквото и да било посегателство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари