Жената на Мангъров го смъмрила, че иска да става депутат

0
Само преди месец доц. Мангъров заяви, че няма никакво намерение да се кандидатира за депутат, но "само идиот не си мени мнението", оправда се той
Само преди месец доц. Мангъров заяви, че няма никакво намерение да се кандидатира за депутат, но "само идиот не си мени мнението", оправда се той Снимка: БГНЕС

Само преди месец доц. Атанас Мангъров заяви, че няма никакво намерение да се кандидатира за депутат 

Смъмряне от семейството са първите реакции, които получил доц. Атанас Мангъров, след като по-рано днес стана ясно, че той е сред номинираните за депутати от партията АБВ. Това разказа пред "24 часа" самият Мангъров.

"Много ми се карат от семейството, но нищо ще го преживеят. Карат ми се, защото смятат, че политиката е мръсна работа", казва началникът на COVID отделението в Инфекциозна болница в София.

Само преди месец доц. Мангъров заяви, че няма никакво намерение да се кандидатира за депутат от АБВ, каквито бяха очакванията, защото по-рано през годината бе на обиколки из страната заедно с председателя на партията Румен Петков. Днес сутринта обаче си сменил мнението. От ръководството на АБВ му се обадили с покана да влезе в листите им и той се съгласил.

"Както казваше нашият, старият професор Киров: "Само идиотът не си променя мнението", казва инфекционистът. Мотивацията да си промени мнението идва от настоящата здравна обстановка. Все още не се възприема като политическо лице и няма да става член на партията. Не знае в кой изборен район е номинацията му и не е наясно дали е водач на листата.

"В момента разграничението не е толкова между леви и десни, аз никога не съм бил ляв. Разграничението е между тези, които са "за" COVID, "за" мерките и всичките щуротии, които са обхванали целия свят и тези, които са против COVID и против мерките. Там е разграничението между силите в момента. Най-десните на хартия се водят про тези мерки, а тези, които се водят също на хартия леви, са против тези мерки. Там трябва в момента да се търси разграничението в обществото и евентуално да се стигне до някакво организиране, защото цялата тази история не може да продължава по този начин", коментира още доц. Мангъров.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Името ми на японски е Биралочи Яко.

Харесай Дунавмост във Фейсбук