Жена залива детски парк с урина

1
Жена извърши вандалски акт в детски приключенски парк в София
Жена извърши вандалски акт в детски приключенски парк в София

Жена извърши вандалски акт в детски приключенски парк в София

Рано сутринта тя обиколила парка и заляла детските съоръжения, пейките и касата с жълта течност. Като служителите предполагат, че става дума за урина. Те вече са подали сигнал в полицията, като междувременно разпространиха и кадри, в опит някой да я разпознае.

В сряда сутрин, отваряйки детския приключенски парк в Борисовата градина служителите забелязват, че има неприятна миризма. Връщат записите от камерите и установяват как от гората на парка излиза дама, изважда бутилка с жълта течност, отваря я и започва да полива пейките, касата и съоръженията за игра на децата.

Жалба е подадена в полицията, записите от видеонаблюдението също ще бъдат предоставени. „По някакъв начин трябва да се установи самоличността на жената, защото каквито и да са мотивите ѝ, това е нечовешко – да полива с урина детски съоръжения”, каза Борислав Георгиев, собственик на парка, цитиран от NOVA.

Втори ден управата на детския парк наема фирми, за да успеят да почистят и дезинфекцират парка. Това разказа още собственикът, като добави, че от парка не са имали конфронтации и проблеми с никой.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    до 3
    Личи си, че делиш един (болен) мозък с главната героиня от видеото. Че на теб дори май ти се е паднала по-тъпата половина от него...
  • -8
    3
    Пациентката
    Ще заливам с каквото си искам защото съм от "вгъZZраждани"! Мутрофанката ни дава рушлямска орина от омрели тероруZZки орки, за да облъчваме Булгаристан! Като превземем Киев след три дни следват Полшистан и Булгаристан! Слава Путлеру!
  • 17
    2
    Карлуково
    Да си прибират пациентите......
  • 19
    1
    The Wich
    Има луди хора.Занимават се магии.Това е един приом на такива психопати.Шантав народ колкото си искаш.И в нашият квартал има такава личност от мъжки пол.Виждал съм жвна как залива с пикня прага и врата на семейството на любовника си.За психото са тези болни мозъци.Черни и мръсни души окаляни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари