Жена загуби далака си след побой от мъжа ѝ

0
40-годишният насилник е арестуван
40-годишният насилник е арестуван

40-годишният насилник е арестуван

По искане на Софийска районна прокуратура съдът задържа под стража 40-годишен мъж, причинил тежка телесна повреда на жена.

Г.Г. е привлечен към наказателна отговорност за това, че на 12.11.2023 г. в къща в кв. „Христо Ботев“ в гр. София е ударил с ръка в областта на торса Д.И., вследствие на което ѝ причинил тежка телесна повреда, от която последвала „загуба на слезката“. Деянието е извършено в условията на домашно насилие.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление. Г.Г. беше задържан за срок до 72 часа с постановление на прокурор.

Състав на Софийски районен съд се съгласи с доводите на наблюдаващия прокурор, че Д.К. може да извърши друго престъпление и му наложи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Мярката подлежи на обжалване пред Софийски градски съд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Той
    Добре де, стана ясно , че всеки ден се пускат статийки за шамарени жени от екипа на Дунав мост. Кажете сега кой ви плаща бе драскачи, искате да ни набутате Истанбулската конвенция. Вече е очевадно направо, чак смешно.
  • 0
    3
    вв
    Курва ли е само дране че са вземали на сериозно с едни претенции ,ако е в Турция така ли правят котенца са там
  • 1
    2
    до 1
    Ами ще ходи жената, вие като не можете! Като гледам такива като вас и на пенчо завиждат здравата! :) :) :)
  • -6
    1
    БКП
    Поредната фалшива статийка прокламираща Константинополската конвекция! Тая ходила да я мандръсат всички комшии и си получила каквото заслужава!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари