Жена забременяла и започнала да получава по-силни оргазми с помощта на... пиявици

0

Жена споделя как слагала пиявици във влагалището си с надеждата да ѝ помогнат да забременее, а освен всичко започнала да получава и силни оргазми.

Нина Еванс от Лондон изгубила всякакви надежди да има повече деца, след като в матката ѝ били открити няколко миоми малко преди да навърши 50 години.

Отчаяна, тя се насочила към „терапията с пиявици“, за да пребори образуванията, като използвала над 500 пиявици, пише FBR.bg

Избрах пиявиците, защото съм родом от Литва, а там с такава терапия се лекуват много заболявания. Пиявиците са считани за лек за всичко, а и преди съм се подлагала на подобни процедури“, споделя майката.

След няколко седмици Нина била изненадана да открие, че вече била бременна с момченце. Тя има и друг син – на 28 г. – но отчаяно искала второ дете от втория си брак.

И не само това, Нина твърди, че пиявиците ѝ помогнали да получава „по-интензивни и по-продължителни оргазми

Тя се подложила на медицинска процедура, по време на която три пиявици били вкарани във влагалището ѝ. Те се закрепили за маточната ѝ шийка, след което излезли само 30 минути по-късно.

Когато излязоха видях колко много са пораснали. През следващите дни започнах да чувствам разлика. Имах повече енергия, а през следващите месеци цикълът ми стана по-точен“, споделя бременната и добавя, че е забелязала подобрения и що се отнася до интензитета и продължителността на оргазмите ѝ.

Нина се подложила на пет такива процедури в Русия, след което решила да се сдобие със собствени пиявици.

Сега тя празнува шестия рожден ден на втория си син – Ноъл – който ражда на 45 г., и не планира да прекратява терапиите, надявайки се на трета бременност.

Източник: FBR.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари