Жена уби насилника си след години тормоз

14
Провесвана е от балкона от седмия етаж, наранявана с кухненски нож, бита с тръба и изхвърляна навън през нощта
Провесвана е от балкона от седмия етаж, наранявана с кухненски нож, бита с тръба и изхвърляна навън през нощта Видео: NOVA

Нейна близка разказа за тормоза

Държана за краката през балкона от седмия етаж, наранявана с кухненски нож, бита с тръба и изхвърляна навън през нощта - това е поредната история за домашно насилие, която завършва с убийството на насилника. Близка на жената разказа, че тя е намушкала мъжа си след години тормоз. Обвинената за убийството е под домашен арест и ще бъде съдена. През годините тя е подавала няколко жалби в полицията и Прокуратурата, информира NOVA.

Бяха заедно 9 години. Една година след раждането на първото им дете започна страхотен тормоз. Кълцана е с кухненски нож. Имала е счупени скули, ребра, разцепена глава с метална тръба. Преди 2 години започна да ми прави впечатление, че има синини. Лятото при 40 градуса ходеше с панталон и с поло. Бях ужасена от това, което видях. Тялото ѝ беше черно от ударите. Съпругът ѝ не работеше. Взимаше ѝ картата, теглеше парите ѝ. Оставаха без ток и храна много често", разказа близка на потърпевшата.

От Прокуратурата заявиха, че непосредствено след като са подадени сигналите, тя се отказва от жалбата.

Отказа се от страх, но преди това е подавала много сигнали в МВР", уточни нейната близка.

През 2019 г., след подаден трети сигнал, мъжът е осъден на 3 месеца затвор условно за нанасяне на лека телесна повреда. Следващият сигнал е от началото на 2023 г., когато се стига и до убийството.

Във фаталния ден той я изгони от вкъщи. Тя отиде при майка си с децата. Мъжът започна да звъни, настоявайки да се прибере. Заплаши я, че иначе ще я убие. Моята позната се прибра и между тях избухна нов скандал. През това време говореше с мен по телефона. Малко по-късно вечерта е залята с горещ восък. Тогава не е издържала психически и го е намушкала с нож", разказа още близката на жертвата на домашно насилие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    6
    Gnom
    Защо трябва да е съдена? Тази жена трябва да бъде наградена пред цяла България за смелоста, да ни оттърве от един търтей!!!
  • 1
    5
    ИВАНОВА
    Не разбирам когато хората говорят ,че не разбират как жертвата е живяла с насилника толкова години ,дори има и деца.Има жени ,които са успели да живеят и да отгледат децата си сами,но подкрепа не са видели,постоянно плюят тези жени, а тука сте велики.
  • 8
    4
    Ужас
    Един патреот по-малко...
  • 27
    3
    Никога няма да разбера
    как жени като тази търпят с години подобен тормоз, всякакви издевателства и гаври, някои и не доживяват, но си траят и си живеят с изрода. Че и деца му раждат, повече от едно често. И продължават да си налягат парцалите "заради децата", като явно не им достига елементарна интелигентност да разберат, че така вредят не само на себе си, но и на тях. Докато има жени без капчица усещане за лично достойнство и без нужда от човешка свобода, ще има и изроди насилници.
  • -22
    2
    оставете ги тея простотии
    на никой не му пука... какво става с инфлацията, с правителството, гражданска война ще има ли, световна война ще има ли?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари