Жена твърди, че е пребита от мъжа си в Криводол

1
Пострадалата е прегледана, но не са открити данни за травматични увреждания
Пострадалата е прегледана, но не са открити данни за травматични увреждания Снимка: Мая Ценова / БТА

Пострадалата е прегледана, но не са открити данни за травматични увреждания

Жена е била приета за преглед след побой в Спешно приемно отделение в Многопрофилната болница за активно лечение „Христо Ботев“ във Враца, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Враца. Сигнал до органите на реда е подаден от медиците в центъра. Жената е на 50 години, от Криводол и по думите ѝ на 1 август ѝ е нанесен побой от мъжа, с когото живее на семейни начала. Тя е прегледана, няма данни за травматични увреждания, се уточняват в съобщението на полицията, съобщиха от полицията във Враца.

Образувано е досъдебно производство.

Междувременно вчера 62-годишен мъж от Оряхово бе задържан за 72 часа, след като е нанесъл удар по главата на съседката му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Не думай!
    Северозападнала България, какво да ги правиш! Китният край, родил Учиндол, чалгализацията и тоталното опростачване на целокупния народ. То и без това голямата част от народеца е привърженик на традиционните български ценности - жената боса, бременна и пред печката...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари