Жена твърди, че е попаднала в схема за неправомерно събиране на данни от болници

3

Петя Трендафилова е потърсила правата си по съдебен път

Петя Трендафилова от град Плевен изпрати до редакцията ни сигнал, в който твърди, че е попаднала в престъпна схема за неправомерно събиране на лични данни от болници.

Публикуваме писмото на г-жа Трендафилова без редакционна намеса:

"Престъпна групировка със замесен в схемата полицай от ОДМВР гр.Плевен Николай Ангелов събира неправомерно лични данни от болници и клиники под предтекст,че проверката и събирането на данни е под ръководството на Националната служба за Охрана

Потърпевша станах аз.

Всичко започна с изпратено до мен писмо получено на 14 февруари 2022г и подпечатано от завеждащ психиатрична д-р Тумбев,че ще бъде предоставена здравна информация за мен и ми бяха цитирани членове .

Писах до д-р Тумбев каква информация е предоставил. Той ми отговори.

Но се усъмних,че проверката идва от НСО и написах жалба до началника на службата Емил Тонев.

Емил Тонев ми отговори,че тази проверка не идва от тях.

В становище родната ни прокуратура не е отчела важно обстоятелство и не са се съобразили с факта,че НСО и Мвр са различни една от друга институции и дейността им е съвсем различна.

Нсо си имат техни правилници.

Естествено чрез адвокат обжалваме постановлението от Апелативна прокуратура Велико Търново пред Върховна касационна прокуратура София .

Сезирала съм със сигнал и комисията за защита на личните данни.

С уважение Петя Трендафилова".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари