Жена скъса бюлетината на майка си в София

0
Вотът е бил анулиран
Вотът е бил анулиран Снимка: БГНЕС

Вотът е бил анулиран

Куриозен случай в София. Във Френската гимназия жена скъса бюлетината на майка си. Причината - видяла, че тя е гласувала грешно и скъсала бюлетината. Вотът е бил анулиран.

Към 10:00 часа във Френската гимназия не са се явили застъпници, както беше заявено, след като на първия тур на изборите миналата неделя имаше погрешно отчетени гласове и неотчетени преференции, съобщава обществената телевизия.

От ЦИК напомниха, че на бюлетините от машинно гласуване се поставя печат преди пускането им в прозрачна кутия от избирателя. На хартиените бюлетини се поставят два печата – при предаването на бюлетините на избирателя и преди пускането им в прозрачната кутия.

Това важно напомняне от ЦИК отправят във връзка със сигнали за случаи, когато секционните избирателни комисии не поставят печати на бюлетините от машинно гласуване. За подобни случаи през днешния ден алармираха представители на някои от партиите, чиито кандидати участват в балотажите по места.

Междувременно от МВР информираха, че към 15:00 часа са получени 174 сигнала за нарушаване на изборното законодателство и политическите права на гражданите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари