Жена се самозапали след скандал с мъжа си

1
57-годишната Павлина е с 85% изгаряния по цялото тяло
57-годишната Павлина е с 85% изгаряния по цялото тяло

Циганка от ромската махала на врачанското село Бъркачево се заляла с бензин и се подпалила след скандал с мъжа си, който редовно я биел, научихме от BulNews.

57-годишната Павлина Демирова опитала да се самоубие чрез огън в дома си и само намесата на съседи попречила на пламъците да обхванат цялата къща.

Съседката Павлина Цветанова чула виковете на подпалилата се и се обадила веднага в полицията. От Враца пристигнала линейка, която откарала пострадалата директно в клиниката по изгаряния в столичния институт „Пирогов”. Според лекарите жената е с около 85% изгаряния по цялото тяло и има опасност за живота й.

На място в Бъркачево пък веднага пристигнала полиция, която започнала разследване по случая. В къщата ченгетата открили празна бутилка от 1.5 л с мирис на бензин.

Криминалистите разпитват съпругът на запалилата се Съби, който отрекъл да е съпричастен към подпалването на Павлина. Според хората от Бъркачево Съби злоупотребявал с алкохола и често пребивал жена си, която бягала при съседи или близки, но после отново се връщала.

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари