Жена се потроши в асансьорна шахта във Велико Търново

0
Пострадалата не помни нищо от инцидента и още е в шок
Пострадалата не помни нищо от инцидента и още е в шок Видео: NOVA

Пострадалата не помни нищо от инцидента и още е в шок

42-годишна жена от Велико Търново пропадна в асансьорна шахта и е със счупване на таза. Инцидентът е станал в четвъртък в обществената сграда, където жената е работила.

„Асансьорът долу ли е бил, някъде - не мога да кажа. Нищо не помня”, казва потърпевшата Нели Иванова.

Асансьорът прилича по-скоро на товарен. Жената се е качила в него от четвъртия етаж. Нели не помни нищо от инцидента и още е в шок.

„Височинните травми са опасни. Самите счупвания са с минимално разместване, което не налага обезателно оперативно лечение, коментира д-р Красимир Пътов от МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов”.

42-годишната търновка е извадила късмет, но ще се възстановява поне един месец. Районната прокуратура е образувала досъдебно производство за трудова злополука. Тепърва ще се уточнява на кого е отговорността за поддръжката на асансьора.

„Един път закъсах. Обадих се да дойдат да го видят. И друг закъса преди това и оправиха асансьора. Вратата беше проблем и опираше долу в цимента, но дали са я оправили - не мога да кажа”, обяснява потърпевшата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Точен
    Всички асансьорни фирми вземат само пари без покритие нямат хора по двама трима служителя за по 100 блока ако стане нещо звъниш идва оправя за кратко време проблема пак същия . Няма профилактика или да мине някой дори едно масло да налей пълна наглост и без одговорност само по големи такси за подръжка така се казва Подръжка всички части си заплащаш и на каква цена Бог знай
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари