Жена се опита да запали знаме на Европейски съюз на жп гарата в Русе

5
В Първо РУ е образувано бързо производство срещу 41-годишна жена, заради хулигански действия
В Първо РУ е образувано бързо производство срещу 41-годишна жена, заради хулигански действия Снимка: Dunavmost / Архив

В Първо РУ е образувано бързо производство срещу 41-годишна жена, заради хулигански действия

На 29 юли в 13:13 часа в Първо РУ е получено съобщение от служител на жандармерията, изпълняващ охрана на обществен ред на Централна жп гара в Русе, че е задържал жена на 41 години от Русе. Тя била извършила на обществено място непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото - викала, псувала, демонстративно снела от пилон знаме на Европейски съюз и направила опит да го запали, като деянието е било съпроводено със съпротива срещу орган на властта, изпълняващ задължения по опазване на обществения ред.

На местопроизшествието са изпратени служители на Първо РУ и дежурна оперативна група на полицията. Извършен е оглед, при който са фиксирани поражения по знамето и то е иззето. Случаят е докладван на дежурен прокурор. Срещу 41-годишната жена е образувано бързо производство по описа на Първо РУ. Тя е била отведена и настанена за изследване в ЦПЗ – Русе. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    23
    до 21
    Недей да се криеш зад националните герои предателю! Тези фалшифицирани цитати, дето ги пускаш, казаха ти веднъж да не злоупотребяваш, ама разбира ли ти говедо от дума. Не ни занимавай повече с доктрината на краварските си господари!
  • 0
    22
    Моето Име
    То пък какво има да му уважаваш на общество от овце?
  • -1
    21
    Bonkerz
    Сами се изобличавате че не сте българи и че не ви пука за българския народ. Пускай ми пак 80 минуса, да покажеш колко си жалък...
  • 0
    20
    малей,
    Бончо и Скъсания пак са се възпалили!
  • 0
    19
    за 18
    От всичките тези брътвежи разбирам, че априлското въстание е предизвикано от политиката на СССР. Някой от Тутракан 20 да си го прибере тоя!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари