Жена от Русе откри GPS тракер под колата си

2
Жената видяла през нощта, че някой бил залегнал под автомобила ѝ
Жената видяла през нощта, че някой бил залегнал под автомобила ѝ

Жената видяла през нощта, че някой бил залегнал под автомобила ѝ

На 28 март 2024 г., около 13:35 часа, в Първо РУ - Русе е подадено заявление от 44-годишна жена от града. Тя съобщила, че през нощта на 28 март, около 03:00 ч., на площад "Оборище" в град Русе, неизвестно лице е залегнало под личния ѝ лек автомобил.

След преглед на автомобила в автосервиз е установено наличието на проследяващо устройство. По случая е образувана проверка с оглед данни за престъпление по чл. 144а от Наказателния кодекс (НК).

От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 49-годишен мъж от град Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 26
    1
    нунчо
    Много е шавлива и мъжо и я следи с GPS
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари