Жена с БМВ прати в болница шофьор на спрял автомобил в „Чародейка“

1
БМВ-то е блъснало движещата се отпред кола, която на свой е ударила спрян товарен автомобил /снимката е илюстрастивна/
БМВ-то е блъснало движещата се отпред кола, която на свой е ударила спрян товарен автомобил /снимката е илюстрастивна/ Снимка: Facebook / Пътна обстановка и ПТП-та Русе

БМВ-то е блъснало движещата се отпред кола, която на свой е ударила спрян товарен автомобил

Около 08:10 ч. в гр. Русе на ул. „Филип Станиславов“, кръстовище с ул. „Зорница“ в посока бул. „Васил Левски“, е станал пътен инцидент, заради нарушение в правилата за дистанция.

При изясняване на произшествието на място служители на пътна полиция са установили, че водачката /24 г./ на лек автомобил БМВ не е спазила необходимата дистанция от движещото се пред нея МПС и е блъснала отзад намаляващ скоростта си лек автомобил „Нисан“, управляван от 73-годишна жена. След сблъсъка нисанът е продължил движението си в права посока и се е блъснал в престояващ преди пешеходна пътека товарен автомобил „Дачия“.

Леко са пострадали водачката на нисана и водачът на товарното возило, които са откарани за преглед в болница, като тя е освободена за домашно лечение, а той е оставен за наблюдение. Пробите за алкохол са дали отрицателен резултат. Произшествието е документирано по административен ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    оня
    Виновен е телефона
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари