Жена роди без да подозира, че е бременна

0

Млада майка роди с жесток махмурлук, тъй като така и не знаела, че е бременна и се натряскала като за световно предишната нощ, пише metro.co.uк, цитиран от БЛИЦ.

Абигейл Ейвъри, която нямала никаква идея какво я чака, отишла на кръчма вечерта, преди да се роди дъщеря й.

За щастие четиримесечната днес Изабела е щастливо и здраво бебе, въпреки неочакваното й появяване сред алкохолни пари. 24-годишната Абигейл пиела противозачатъчни и имала редовен цикъл през цялото време на бременността.

На сутринта след купона тя изпитала жестоки стомашни болки. Предположила, че става дума за инфекция и легнала да си почине докато се върне приятелят й - 37-годишният Джейми Пилингър.

"Когато той се върна, му казах, че нещо не е наред", разказва Абигейл, който работи като барманка в Улвърхемптън.

"Скоро след това болката започна да идва на вълни и имах чувството, че органите ми ще експлоадират". Въпреки това тя и за момент не предположила, че всъщност ражда.

Тя казва: "Тази мисъл не ми дойде и за секунда. Бях само на 23 тогава - бебетата бяха нещо, за което не ми бе хрумвало дори. Така че бях шокирана."

Сега Абигейл се чувства виновна за това, че се е наливала така, докато е била бременна. Казва: "Определено нямаше да пия, ако знаех. Не мога да повярнам, че това, което мислех за махмурлук, е било Изабела."

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари