Жена потроши автомобил в квартал "Здравец - Изток"

2
Автомобилът е бил открит със счупен стъклен покрив, като нанесените щети са изчислени на 1200 лева
Автомобилът е бил открит със счупен стъклен покрив, като нанесените щети са изчислени на 1200 лева Снимка: Dunavmost / Архив

Автомобилът е бил открит със счупен стъклен покрив, като нанесените щети са изчислени на 1200 лева

Двама нанесли щети по леки автомобили са разкрити от служители на Първо и Второ РУ, в хода на текущите полицейски операции по противодействие на битовата престъпност.

На 19 март във Второ РУ е получено заявление за нанесени щети по кола, която е била паркирана до блок в жк „Изток“ в Русе. Автомобилът с марка „Хонда“ е бил открит със счупен стъклен покрив, като нанесените с деянието щети са изчислени на 1200 лева. На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е било образувано досъдебно производство за престъпление. Проведени оперативно-издирвателни мероприятия от криминалисти на Второ РУ са установили като извършител на деянието жена от Русе на 48 години. Работата по досъдебното производство продължава.

В Първо РУ е била образувана преписка по сигнал от собственик на лек автомобил „Сеат“, че е открил колата си със две спукани гуми, докато е била паркирана на адрес на булевард "Стефан Стамболов" в Русе на 25 срещу 26 февруари. При извършваните полицейски действия служителите на реда са установили като автор на престъплението – мъж на 35 години от град Русе. По случая се води преписка по описа на Първо РУ и работата по нея продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    2
    Никой
    По скоро са спорове за паркомясто !
  • -13
    1
    LOL
    може и да греша, но струва ми се, че потърпевшите просто са получили отговор на агресивното си поведение спрямо пешеходците :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари