Жена почина от ухапване на оса, скрила се в пакетче сок

0
Починалата никога не е споменавала, че има алергия. Може би самата тя не е знаела
Починалата никога не е споменавала, че има алергия. Може би самата тя не е знаела

Трагедия в Москва!

Почина ръководителят на регионалния клон на Партията на зелените и известният еколог Александра Аставина. Подробностите за трагичната ѝ смърт бяха споделени с „MK“ от нейния приятел, който става непряк свидетел на смъртта ѝ, пише Glas.bg.

Според него, няколко минути преди смъртта си, Аставина му е говорила по телефона. По време на разговора тя пиела сок от пакет. По едно време оттам изпълзяла оса и ухапала 39-годишната жена по устната, за което изненадана тя разказала на събеседника си.

След това жената се опитала да продължи разговора, но не успяла поради внезапно влошаване на здравето, като казала, че ще се обади по-късно. Но... никога повече не го направила.

Всичките опити на приятеля ѝ да се свърже с нея останали без резултат. Притесненият мъж отишъл в дома ѝ, но и там никой не му отворил вратата.

Мъжът нямал друг избор, освен да се обади на служителите на Министерството на извънредните ситуации, които, след като отворили вратата, намерили тялото на Аставина.

Предварителна причина за смъртта ѝ е анафилактичен шок, но лекарите ще направят окончателните заключения въз основа на резултатите от аутопсията. Починалата никога не е споменавала, че има алергия. Може би самата тя не е знаела.

Екологът остава малък син и съпруг. В момента момчето е прехвърлено на грижите на роднините на починалата, докато бащата се върне от командировка в Нова Земя. Отбелязва се, че той ще излети при първия възможен полет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари