Жена открадна стотина лева от пощата в село Бистренци

1
Подкарала към Русе без книжка спряна от движение кола
Подкарала към Русе без книжка спряна от движение кола Снимка: Dunavmost

27-годишна жена е задържана по горещи следи след сигнал за взломна кражба от пощенски клон. 

Вчера сутринта в РУ-Бяла е получен сигнал, че е било установено проникване с взлом в клон на пощенска станция в с. Бистренци. Изпратените на местопроизшествието полицейски служители от РУ - Бяла са изяснили, че в пощата е проникнато като е взломено единично стъкло на метална входна врата, след което е премахната решетка към вътрешно помещение и от монетник там е отнета сума в лева, в различни монети.

Извършен е оглед и случаят е документиран, като е започнала работа по разследването му в хода на образувано досъдебно производство по описа на РУ – Бяла.

В резултат на предприетите действия от беленската полиция, по горещи следи и със съдействие на колегите им от РУ – Две могили, авторката на престъпното деяние е била установена и заловена, оказало се е, че това е 27-годишна жена. Тя е била засечена да се движи на територията на Две могили в посока към гр. Русе с лек автомобил „Фолксваген“. При спирането ѝ и извършената проверка двемогилските полицаи са установили, че тя е неправоспособен водач, а колата която управлява е спряна от движение. Констатираното от тях е документирано и във връзка с това е започнато досъдебно производство по описа на РУ – Две могили.

Във връзка със случая в Бистренци, служителите на реда са намерили у 27-годишната сума в монети на стойност над 100 лв, станали предмет на посегателството от пощата, която ще бъда върната в клона.

Работата по двете досъдебни производства продължава в РУ – Бяла и в РУ – Две могили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари