Въоръженият грабеж в Благоевград се оказа инсценировка

0
Задържан е касиерът на заложната къща
Задържан е касиерът на заложната къща Снимка: Красимир Николов/БТА

Задържан е касиерът на заложната къща

Грабежът в заложната къща в Благоевград се оказа инсценировка.

Задържаха касиера от заложната къща в Благоевград, която бе „ограбена“ вчера посред бял ден. Показанията на 27-годишния служител Георги са усъмнили разследващите полицаи заради противоречия в твърденията му. Той първо твърдял, че откраднатата сума била 7 000 лв., а после – 8 000 лева, пише вестник "Струма".

Проверка на камери в района показва, че в заложната къща не са влизали по това време клиенти, а касиерът твърдеше, че бил нападнат от двама въоръжени мъже. При последващи действия в лекия му автомобил са открити златни накити, за които се предполага, че са от заложната къща.

Касиерът е задържан и предстой да му бъде повдигнато обвинение. Припомняме, че сигналът за грабежа в заложна къща на ул. „14-ти полк“ бе подаден вчера около 12:45 ч., като касиерът бе откаран и в Спешното, тъй като бил много уплашен от нападението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари