Жена открадна картина от магазин в София

0
Камери са заснели крадлата в действие
Камери са заснели крадлата в действие Видео: NOVA

Камери заснеха крадла на картина в действие.

Сигнал подадоха от магазина, от който картината е изчезнала, предава NOVA . 

На 9 август около 12:50 часа клиентка влиза в магазин за художествени материали на ул. „Самоковско шосе” в София. Забелязва творба на художничката Виолета Събева, която била нарисувана специално за подарък на дъщеря на клиентка на магазина. Решава да купи платно за рисуване с размера на картината на Събева и плик, в който по-късно прибира и двете платна и излиза от магазина. Стойността на картината била около 500 лв. 

Не съм очаквала, че такова нещо може да се случи. Установих липсата малко по-късно, след като обслужих клиентката. Тя разглеждаше магазина. В един момент ме попита дали предлагаме опънати платна за рисуване. Тогава не съм предполагала каква е била идеята й.Показах й платната.

Тя си избра две, но на касата каза, че ще вземе едното, което с размер на открадната картина. Поиска и максимално голямо пликче. Тя седеше близо до картината. Оттам нататък не съм видяла какво се случва, имах други клиенти. На камерата се вижда как издърпва картината и я присвоява в закупения плик при платното за рисуване”, поясни продавачката в магазина Силвия Стоичкова.

От магазина са възстановили платената вече сума на клиентката си. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари