Жена глътна пирон, забит в парче месо

0
Случаят е от Перу
Случаят е от Перу

Случаят е от Перу

Перуанка глътна пирон по невнимание. Рентгенова снимка показва металния предмет, забит в гърлото на пациентката, съобщава агенция Ройтерс, цитирана от bTV.

68-годишната Силия Тело случайно е глътнала пирона с парче свинско месо. След това усетила, че нещо е заседнало в гърлото ѝ и започнала да повръща кръв.

Тя дойде в спешното отделение на нашата болница. Веднага я вкарахме в операционната“, разказва хирургът д-р Диего Куипал.

Почувствах се зле и затова отидох в болницата. Мислех, че в гърлото ми е заседнала кост. Никога не ми е минавало през ум, че имам пирон, разказва и самата пациентка Силия Тело.

Открихме металния предмет – пирон, който беше пробил артерията ѝ. По време на операцията го отстранихме много внимателно поради риска от отделянето на съсирек, който можеше да достигне до мозъка. Успяхме да изолираме засегнатата артерия и я зашихме“, допълва д-р Куипал.

Пациентката вече е добре и е изписана от болницата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари