Жена е тежко пострадала при катастрофата край Борово

0
Шофьорът на автобуса е сред десетимата ранени при инцидента
Шофьорът на автобуса е сред десетимата ранени при инцидента Видео: NOVA

Тя ще бъде оперирана

Пострадалите при катастрофата между камион и автобус по пътя Русе - Бяла са без опасност за живота. Сред тях има жена в тежко състояние, която ще бъде оперирана, съобщи Стела Кръстева от Университетската болница "Канев" в Русе, предаде БТА.

Сигнал за инцидента бе подаден в 12:20 часа. Ударили са се камион с турска регистрация и автобус с румънска регистрация, превозващ гръцки туристи.

Кръстева обясни, че в мултипрофилното спешно отделение на болницата са приети 10 души - деветима гърци и румънец, който е шофьорът на автобуса.

В тежко състояние е 62-годишна жена, която е с травма на главата, като предстои да бъде оперирана. Няма опасност за живота ѝ.

Останалите деветима души са с различни травми и порезни рани. Двама от тях са отказали да бъдат хоспитализирани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари