Жана се появи в блестяща форма, без видими следи от насилие

0
Жана пя на плажа в Бургас вчера
Жана пя на плажа в Бургас вчера Снимка: The Voice

Два дни след като даде показания в полицията след битов скандал с приятеля си  Лео Жана Бергендорф се появи в перфектна кондиция за концерт в Бургас, съобщи „Монитор”.

Ведра, отпочинала и без видими следи от физическа саморазправа по тялото, тя се присъедини към хитовите изпълнители от поточната линия на X Factor – Иво и Пламен, Моисей и Гери-Никол. Всички те са част от лятното турне на The Voice, което вчера накара стотици фенове на централния плаж да танцуват.

Междувременно адвокатът на певицата Стефан Атанасов отхвърли информацията, че съседи са извикали ченгетата, след като чули мъж да вика за помощ

в апартамента на Жана. „Това, което се е случило, е битов скандал с повечко шум и крещене. Самата Жана е извикала полицията, тъй като се е почувствала заплашена. След като униформените са дошли, е нормално да спасят закона и да извикат за разпит”, обясни той пред Нова тв. Докато давала обяснения по случая на Жана й прилошало от стрес и униформените извикали линейка.

Отношенията между изпълнителката на „Саму-рай” и Лео  адвокатът не пожела да коментира. „Все пак съм неин защитник, а не семеен консултант. Броим го „приятел”, отсече Атанасов. Относно твърденията за складирана марихуана в дома й, той каза: “Тя няма нищо общо с  откритата „тревна маса” в дома й. Тя не е била в нея. Тепърва трябва да се уточни и каква е тя. Срещу Жана няма наказателно преследване, случаят е приключен.”

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари