Бизнесмен разби главата на жена си в Бургас

0
Собственик на погребална агенция е бил задържан за жестокия побой
Собственик на погребална агенция е бил задържан за жестокия побой Снимка: Facebook / Мария Русчева

Собственик на погребална агенция е бил задържан за жестокия побой

Приятелка на бургазлийката Мария Русчева разказва в писмо, че Мария е била зверски пребита от годеника ѝ Васил Киричев и е откарана в болница.

Мария Русчева и 29-годишният Васил Киричев, който е собственик на погребалната агенция „Вива свят“ били семейна двойка от 5 години. Имат дете на почти 4 години, което носи името на баща си. След поредния ужасяващ скандал миналия четвъртък Мария решила, че е крайно време да напусне семейното жилище. Започнала да събира багажа си, когато Васил извадил пистолет и го опрял в гърдите ѝ. Понеже не склонила да остане при него, той започнал безмилостно да я бие с юмруци в лицето. А грозната сцена сее разиграла пред очите на детето им, твърди подателката на сигнала.

Флагман публикува текста на писмото:

Искам да ви разкажа историята на моята приятелка Мария Русчева и годеника ѝ Васил Киричев. Моля ви за анонимност, защото този мъж е много опасен и както преби нея, може да посегне и на мен, но смятам, че е редно да се даде гласност на тази история, защото този разбойник едва не я уби. Мария и Васил са заедно от 5 години. Имат син на 4 години, който също се казва Васил. Бяха много хубаво семейство. Васил ѝ предложи брак още на 2 месец, след като станаха гаджета, но до сватба така и не се стигна.

През последните няколко месеца нещата между тях много се обтегнаха. Тя ми споделя всичко и знам нещата с подробности. Васил си намери любовница, която вероятно го настройва срещу Мария. В четвъртък тя ми звънна и ми каза, че са се скарали и че я е ударил. Прати ми видео от линейката, цялото и лице беше в кръв. Той я е ударил с юмруци в лицето и е разбил главата и в шкафа. Опрял пистолет в гърдите ѝ и я е заплашил. Били взели решение да се разделят и когато тя започнала да си изнася багажа, той буквално я нападнал с крошета. Бил се изнервил. Тогава тя грабнала детето и избяга пред блока в жк. „Меден рудник“, докато дойде линейка и полиция. Изпращам ви и видеото.

Това не е първият път, в който ѝ посяга. Тя има няколко медицински свидетелства вече. Той е собственик на погребална агенция „Вива свят“, преди 3 месеца беше задържан за подкуп на длъжностно лице, което работи в Окръжна болница. Опасен човек е.

Детето сега е при нейните родители, защото тя беше в болница няколко дни. Има лоши натъртвания, изпъкната кост и ѝ правеха скенер. Утре ще я приспиват и ще ѝ вкарват тръба, понеже плюе кръв. Цялото ѝ око все още е червено. Притеснявам се много за нея.

Каза ми, че Васил ѝ е звънял и съжалявал за постъпката си, но за такива действия няма прошка. Той я обижда, казва ѝ „боклук“ и други грозни думи, а после съжалява. Мария е поредният случай на домашно насилие, затова искам да разказа историята ѝ и да предпазим други жени да се превърнат в пионки на мъжете си“.

След инцидента Васил Киричев е бил задържан от полицейските служители. При претърсването на жилището им в жк. „Меден рудник“ е открит пистолетът, с който е била заплашена Мария.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    23453245
    Не е трябвало да я бие а просто да я изгони. Насилието не е решение. Ташак работа, ама тая прилича на елитна курва - вещица, която я привличат парите и си е търсиля sugar daddy.
  • 11
    2
    Осман
    Гробар-Бизнесмен ? Най-проспериращият бизнес.
  • 10
    1
    Магелан
    Шок и ужас.Чета и не мога да повярвам на очите си.До кога такива изроди си избиват психарските комплекси и превръщат поредната жена в боксова круша.Защо веднъж тези мъжкари не отидат да се пробват бойните умения с някой ММ боец?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • русенец
    При неотдавнашното посещение на Тони Блинки в Пекин, той бе посрещнат на летището от заместник ПР-а на Окръжния комитет на...
  • чичомехтинпедала
    Пиша тука някакви тапотий да ми плашта Мутрофанката жълти копейки.да живей ТероруZZшлямия и путлерчето!
  • daskal
    Колкото и да се труфят с арманита и шанели, всичките ни милионери "бизнесмени" днес смърдят на БКП и Държавна сигурност....
  • до Хуилото
    Ко стана бе хуилко, що имаш толкоз минуси? Да не стане скоро ти да трябва да заминаваш, лумпен изкрейзъл.
  • Путин Хуйло
    Да, на мен ми ебаха майката, даже и мен самият ме ебаха и ми хареса страшно много. Най-хубавото беше, когато негрите от...