Жълт код за значителни валежи в седем области

0
Очакват се количества до 40 литра на квадратен метър
Очакват се количества до 40 литра на квадратен метър

Очакват се количества до 40 литра на квадратен метър

Националният институт по метеорология и хидрология издаде предупреждение от първа степен - жълт код за значителни валежи от дъжд във вторник. В Югозападна България се очакват количества между 15 и 25 литра на квадратен метър, в отделни райони и до 35-40 литра.

Предупреждението е за областите София-област и София-град, за Кюстендил, Перник, Благоевград, Смолян и Пазарджик.

В източната половина на страната валежите ще са само на отделни места, предимно слаби. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 16° и 21°, в София - около 17°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари