Жълт код за валежи в 16 области в страната

0
Максималните температури ще бъдат между 11° и 16°
Максималните температури ще бъдат между 11° и 16°

Ще има условия за градушки

16 области са с жълт код в понеделник за интензивни валежи.

НИМХ

Валежите от дъжд се очакват в цялата западна половина от страната, с количества за денонощието 20-35 мм. На много места валежите ще са придружени с гръмотевици. Ще има условия за градушки.

Още сутринта от юг-югозапад ще започне бързо увеличение на облачността. Около обяд от юг ще започнат валежи от дъжд, след обяд и през нощта срещу вторник в Западна и Централна България интензивни и значителни, на места придружени и с гръмотевици. Възможни са и градушки. Ще духа слаб до умерен изток-североизточен вятър, който вечерта ще започне да се усилва и с него да нахлува студен въздух, предаде БГНЕС.

Максималните температури ще бъдат между 11° и 16°, в София - около 11°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари