Жълт код за силен вятър в Русе: Внимавайте за падащи мазилки

1
Русенец подава поредния сигнал към Общината за падаща мазилка от блок на улица "Борисова"
Русенец подава поредния сигнал към Общината за падаща мазилка от блок на улица "Борисова" Снимка: Facebook

Русенец подава поредния сигнал към Общината за падаща мазилка от блок на улица "Борисова"

"При силен вятър от терасите на блок "Васил Левски 1" по улица "Борисова" се откъсват късове, някой път по-малки, някой път по-големи. При предният сигнал се задействахте веднага но опънатите ленти траяха няколко дни и после ги накъсаха. Не мисля, че постигнаха някакъв ефект, а терасите от които се отчупват парчета мазилка се виждат с просто око. Ако собствениците на апартаментите не бъдат санкционирани те няма да сметнат за важно да ги ремонтират. И един от следващите пъти поста ще бъде за нелеп инцидент, който е можело да се предотврати."

Отговор на сигнала дава Константин Костадинов, кметски пълномощник за района: "Здравейте и благодаря за активната, Ви гражданска позиция. Благодарение на вас сигнала е регистриран и от 112. Предал съм сигнала и доклад до А. Господинов, директор на управление на етажната собственост и очаквам становище за което ще ви информирам. Лек и успешен ден, и дано без инциденти."

Русенци, придвижвайте се с повишено внимание по улиците в града, предвид обявения днес "жълт код" за силен вятър в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    12 часа и 44 минути
    Днес, точно в този момент, живея на последен етаж, поривите на вятъра са форсмажорни. Отнесоха пред погледа ми покривче от ламарина на къщурка. Да санкционираме ли собственика урод гнусен! Довечера, той ще нощува под открито небе. п.п. Къщурката е от общинските, но хората в нея не са общинари.
  • 4
    1
    Оффф
    "Ако собствениците на апартаментите не бъдат санкционирани ...." - гнусно, доносническо племе сме! Дайте името на доносника, че да огледаме неговия имот! Гълъбите акат по големи дарадонки от това на снимката.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари