Жаир Болсонаро е приет в болница във Флорида

1
Оплакванията на бившия президент на Бразилия са били "болки в корема"
Оплакванията на бившия президент на Бразилия са били "болки в корема"

Оплакванията на бившия президент на Бразилия са били "болки в корема"

Бившият президент на Бразилия Жаир Болсонаро е приет в болница във Флорида, предаде Ройтерс, като се позова на източник, близък до неговото семейство, предава БТА.

В медиите се появиха съобщения, че Болсонаро е бил приет с "болки в корема". Според източника състоянието на бившия президент "не е тревожно".

Болсонаро бе приет в болница на фона на натиска от страна на конгресмени върху президента на САЩ Джо Байдън да извади бившия президент от самоналоженото му изгнание във Флорида. Този натиск се засилва, като се вземе предвид, че вчера симпатизанти на Болсонаро атакуваха сгради на държавни институции в столицата Бразилия.

"Намираме се в неизследвана територия (по отношение на визата на Болсонаро)", заяви американски представител, поискал да остане анонимен. "Кой знае колко дълго ще остане", каза още служителят.

Съветникът на Байдън по въпросите на националната сигурност Джейк Съливан заяви пред репортери, че Вашингтон не е получавал официални запитвания за визовия статут на Болсонаро, който пристигна в САЩ два дни преди официалното си оттегляне от президентския пост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари