Земетресение с магнитуд 4,1 по Рихтер в Румъния

0
Трусът е бил на дълбочина 15 км с епицентър 104 км югозападно от Сибиу
Трусът е бил на дълбочина 15 км с епицентър 104 км югозападно от Сибиу

Трусът е бил на дълбочина 15 км с епицентър 104 км югозападно от Сибиу

Земетресение с магнитуд 4,1 по Рихтер бе регистрирано в 8:25 часа местно време в Румъния в окръг Горж, Югозападна Румъния, предаде Аджепрпес, цитирана от БТА.

Трусът е бил на дълбочина 15 км по данни на Националния институт по геофизика.

Епицентърът на труса е на 104 км югозападно от Сибиу, на 108 км северозападно от Крайова, на 140 км западно от Питещ, 163 км югоизточно от Тимишоара и на 199 км западно от Брашов.

В окръг Горж в областта Олтения (Югозападна Румъния) по-рано този месец бяха регистрирани серия от трусове, като най-силният бе на 14 февруари с магнитуд 5,7. Ден по-рано в същата зона бе регистрирано земетресение с магнитуд 5,2.

Националният институт по геофизика посочва, че броят на земетресенията и техният магнитуд са намалели през последните дни в окръг Горж и досега са регистрирани 810 сеизмични събития.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари