Земетресение разлюля южния турски окръг Хатай

0
Този район бе силно засегнат при унищожителните земетресения през февруари
Този район бе силно засегнат при унищожителните земетресения през февруари Снимка: ЕПА / БГНЕС / архив

Този район бе силно засегнат при унищожителните земетресения през февруари

Земетресение с магнитуд 4,1 разлюля днес южния турски окръг Хатай, който бе силно засегнат при унищожителните земетресения през февруари, съобщи правителствената Дирекция за управление при бедствия и извънредни ситуации (АФАД), предаде БТА.

Трусът е регистриран в 21:24 ч. местно време (20:24 ч. българско време). Епицентърът му е бил в град Антакия. Дълбочината му е била 9,19 км.

Няма информация за нанесени щети или за пострадали хора при труса, който е усетен и в съседните окръзи, включително в Адана, и е предизвикал паника сред населението.

Град Антакия буквално бе сринат при трусовете със сила 7,7 и 7,8 на 6 февруари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари