Зеленски обяви санкции срещу 120 физически и близо 300 юридически лица

1
Това означава блокиране на активите, забрана на търговски операции и изтегляне на капитал и анулиране на лицензи
Това означава блокиране на активите, забрана на търговски операции и изтегляне на капитал и анулиране на лицензи Снимка: Фейсбук

Това означава блокиране на активите, забрана на търговски операции и изтегляне на капитал и анулиране на лицензи

Украинският президент Володимир Зеленски обяви санкции срещу стотици физически и юридически лица, болшинството свързани с Русия, предава БНР. Това става на фона на продължаващите тежки сражения в Донбас и възстановяването на украинската енергийна система след масираните ракетни атаки.

Указът на украинския президент засяга 120 физически и 287 юридически лица, най-вече свързани с Русия, срещу които се въвеждат ограничения. Това означава блокиране на активите, забрана на търговски операции и изтегляне на капитал и анулиране на лицензи. Срокът на действие на ограниченията е 50 години.

Зеленски съобщи, че след масираните руски ракетни атаки е възстановено електроподаването на повечето потребители в Харковска област, в град Харков много абонати все още са без ток, проблем има и с комуникациите в града. Възстановява се топлопреносната мрежа в столицата Киев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    До зелцето
    Ми санкционираш хуя в устата си рязан чифут!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари