Зеленски благодари на Борисов, Пеевски и Петков за подкрепата за Украйна

0
Уверен съм, че във Ваше лице имаме истински големи приятели, заяви президентът на Украйна
Уверен съм, че във Ваше лице имаме истински големи приятели, заяви президентът на Украйна Снимка: Пресцентър НС

Уверен съм, че във Ваше лице имаме истински големи приятели, заяви президентът на Украйна

Решенията, които Вашите три партии взеха в българския парламент, бяха от изключителна помощ за Украйна. Уверен съм, че във Ваше лице имаме истински големи приятели и Ви благодаря за усилията, които полагате, въпреки някои трудности в страната ви. Това заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски по време на видеоконферентен разговор с лидерите на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС Бойко Борисов, Кирил Петков и Делян Пеевски, предаде БГНЕС.

Благодаря ви, че Вашата подкрепяща евроатлантическите ценности коалиция поддържа проевроатлантическа Украйна и сте на наша страна, заяви още президентът Зеленски.

​Пожелавам на Украйна през тази година мир, постигнат с пълна победа, защото вие не се биете само за Украйна, а за цяла Европа, заяви лидерът на ПП-ДБ Кирил Петков. Можете да разчитате на нашата подкрепа, защото едно от нещата, които ни обединява най-силно е именно Украйна. Когато заедно помагаме на Украйна, никой в България не може да ни спре, подчерта още Петков.

Можете да разчитате на пълната ни подкрепа и през новата година. Уверявам Ви, че полагаме всички усилия, въпреки огромната съпротива на някои проруски среди в България, да продължим да оказваме максимална подкрепа на страната ви, заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски. В наше лице имате приятели и Вие го знаете, пожелавам мир на Украйна и пълна победа, допълни Пеевски.

България ще продължи да подкрепя Украйна и нейния народ заедно с цялата демократична общност. Бъдещето и сигурността на Украйна са в Европейския съюз и НАТО, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Независима и суверенна Украйна е ключова за сигурността на обединена Европа и нашите ценности, допълни Борисов.

По време на разговора с президента Зеленски, тримата лидери се ангажираха, че проатлантическото мнозинство в българския парламент ще продължи да подкрепя Украйна и в бъдеще

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    N4, баце, идиот ли си или...
    И защо да ходя някъде? Искам тук, в Нашата Родина, нещата да са добре! Кое как е по света - все ми е едно! Но явно, Идиото, ти си "забегнал" нейде по широкия свят и искаш да ни убедиш, че там е "цветя и рози"! Ми стой си там, и не дращи по нашите, родните, форуми! Анадънму?
  • 6
    6
    Ебът ме права в танка без...
    Да им нареди Олея ИласчукЪ и тя да им доведе още три украинки със свежи сертификати за липса полово предавани болести. И да им покаже Боко що е то "ебъ с 200" в някоя от депесарските ловни хижи.
  • -6
    5
    Ванка с танка
    И другия льольо бълнува 1945 година, арабите,льохман вас ватниците все като прасетата ви тегли към калта.Е как не се огледате и не кажете ,че във всички екс ком.държсви в източна Европа набиха канчето на руския МИР.Какви араби са те патили,камили ли ще караме, Москвичи ли?Е как един досега от вас боклуци руски не си заъкна задника за Марушка Раша.пий некви по силни хапове Тея не ти влияят въобще
  • -3
    4
    До 1 и 3
    Сега е момента да блеснете - Родина Мать зовет! Чемодана > поезда и даже вече не нужно в сибир. Гледам и около Масква си е холодно - в квартите викат 5-8 гадуса става топло. Аре у лево!
  • 2
    3
    до 2
    Тъпака Ванка с танка да си пука в европа щом стигнал с подарените от костов танкове и се родило коп--ето в европа преди България търгуваше и с арабите който сега англоамериканците бомбандират както са бомбандирали София през 1943-45 г.бок--к там си м-и в европа
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари