Зеленски благодари на България за новата военна помощ

1
Благодаря на политическите лидери Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков, написа украинският президент
Благодаря на политическите лидери Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков, написа украинският президент Снимка: Володимир Зеленський / Facebook / архив

Благодаря на политическите лидери Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков, написа украинският президент

Володимир Зеленски благодари на страната ни и на Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков за предоставянето на военна помощ на страната му.

"Благодарен съм на българския парламент за повторното потвърждаване на доставката на БТР-и за Украйна, както и на новия пакет военна помощ.

Благодаря на политическите лидери Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков.

С това решение ние укрепваме нашата Европа и защитата на свободата", написа президентът на Украйна в профила си в социалната мрежа "Х".

Днес депутатите извънредно приеха решение, внесено от Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков. То е страната ни да дари на Украйна неизправни, с отпаднала необходимост или наднормативни преносими зенитно-ракетни комплекси и зенитни ракети от различен тип.

Решение беше взето и да се отхвърли ветото на президента за БТР-ите, които ще изпратим на Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Тоти
    Бахти боклука! "Благодарен съм на българския парламент за повторното потвърждаване на доставката на БТР-и", които ще продам в Африка, все пак имам лични разходи
  • 10
    1
    Sтанко
    Зеле, на тия дето благодариш - не са българи по същество. Единия е кандидат Магнитски, другият се бори да излезе от него, а третият е парашутист от канада, който посолството ни натресе бъдева. Няма да ги бъде и тримата! Ама те водят потъващия кораб де... и ние трябва да им "благодарим"... за потъването....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари