Завещаните ни здравни съвети от Ванга

0
Със съветите, които е давала, е спасила хиляди хора, изпаднали в нужда
Със съветите, които е давала, е спасила хиляди хора, изпаднали в нужда

За легендарната българска пророчица Ванга се знае по целия свят.

Със съветите, които е давала, е спасила хиляди хора, изпаднали в нужда. През годините е успяла да спаси стотици човешки животи, пише ДЕЛО.

Ето и няколко от по-важните й здравни съвети.

Според Ванга отчаянието е най-страшното нещо, дори и от най-болезнената болест, но не съществува лек за него, а разяжда човека отвътре.

За пророчицата не трябва да се разчита на медикаментите, тъй като те предимно затварят вратата на билките, които са в пъти по-полезни и могат да ни излекуват.

Тя е категорична, че билките имат ефект само тогава, когато се използват от хора, живеещи в страната, в която се отглеждат. Т е. може да се лекуваме с билки от чужбина, но няма да има никакъв ефект от тях.

Простудата е сред основните причини за разболяването ни. Именно затова не е добре да пием студена вода, да стоим на влага или на течение.

За Ванга и най-здравият разум умира при липса на вяра. Затова трябва да вярваме в оздравяването, а не да се плашим от самите болести.

Според нея за едно лечение е най-важно точно поставената диагноза. Болестите пък биват два вида – едните, които могат да се лекуват с бабини лекове, а вторите – с професорски.

Земята е тази, която ни храни. Именно това трябва да бъде основен повод да спре да я тровим, иначе ще продължим да се разболяваме от болести като рак, например.

Цветята дават сила и излъчват енергия, те са живи същества като нас. Препоръчително е да имаме от тях в дома си и да се грижим с любов за растенията.

Пророчицата многократно е казвала, че не бива да се живее със страх, трябва да се отървем от него. Най-лесно е като отидем на невролог или на минерални бани.

Тя съветва да се избягва тютюнопушенето, което също е сред основните причини да се разболяваме и да умираме по-млади.

Източник: ДЕЛО
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари