Завърши ремонтът на улица "Н. Й. Вапцаров" в Две могили

0
В момента се извършва благоустрояване в парковото пространство на отсечката
В момента се извършва благоустрояване в парковото пространство на отсечката Снимка: КИС 13

В момента се извършва благоустрояване в парковото пространство на отсечката

И двете платна вече са преасфалтирани и маркирани, като в рамките на дейностите бяха поставени и нови бордюри. Тротоарите също са изцяло ремонтирани, предаде

КИС 13. Основните дейности по проекта вече приключиха, но в този момент се осъществява благоустрояване в парковото пространство на отсечката.

Текущо се извършва почвообработка, подравняване и навигация, които са заложени по проекта. Предстои засаждането на дървета, храсти и тревни площи.

Довършителни работи предстоят и по поставяне на парковите изделия, съгласно подписани договори, съобщават от Общината в Две могили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Мда
    А ремонта на Н.Й.Вапцаров в Русе кога ще приключи? Преди 5 години изрязаха асфалта и така си остана.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари