Затвор за кражба на катализатор

1
Крадецът е задържан в Русе
Крадецът е задържан в Русе

10 месеца затвор след разпознаване по регистрационния номер

Крадец на катализатор беше наказан с 10 месеца решетки ефективно при общ режим на изтърпяване на наказанието, определи Районният съд в Шумен. 43-годишният Д.Д., който е от варненското село Баново и гастролирал в Шумен със свой приятел, е признал вина и сключил споразумение с прокуратурата, пише "Труд".

Магистратите го одобряват и определението е окончателно.

Той и аверът му бяха задържани в началото на месец юни чак в Русе. Двамата свалили катализатор от "Хонда", паркирана в кв. "Тракия" в Шумен. За техен лош късмет обаче, бдителни граждани ги забелязали и запомнили част от регистрационния номер на БМВ-то, с което изчезнали. После информацията стигнала до полицията и били уведомени съседни дирекции. При ареста в Д.Д. бил намерен и хероин на стойност 14 лева, а в колата се мъдрели множество инструменти. Междувременно край Шумен била открита изхвърлена от апашите част от генерацията за отвеждане на изгорели газове.

До момента осъденият имал в досието си кражби, хулиганство, грабеж и употреба на наркотици. След задържането му Д.Д. е бил с наложена мярка "задържане под стража" и това време му се признава. Вече е излежал малка част от наложеното наказание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари