Затварят улици заради мача с "бистришките тигри"

0
Няколко русенски улици ще бъдат затворени за движение в неделя
Няколко русенски улици ще бъдат затворени за движение в неделя

Няколко русенски улици ще бъдат затворени за движение в неделя заради провеждането на футболната среща между отборите на ПФК „Дунав“ и „Витоша“ – Бистрица.

Временната организация на движението за моторни превозни средства ще бъде въведена на 10 септември от 12,00 ч до 21,00 ч. по ул. „Кавала“, подходите от бул. „Липник“ към ул. „Кавала“, ул. „Щип“, ул. „Разлог“, ул. „Вардар“ и ул. „Прилеп“.

Затворена за МПС ще бъде ул. „Кавала“ от кръстовището с ул. „Дебър“, както и подходите между ТК „Ялта“ и бензиностанция „Еко“, и между бензиностанция „Еко“ и зала „Булстрад Арена“.

Забранена за движение ще бъде и ул. „Щип“ до паркинга на №9. Не се разрешава преминаването на коли и по ул. „Разлог“ от кръстовището с ул. „Вардар“.

Ул. „Прилеп“ се затваря за движение на МПС от кръстовището с ул. „Драма“ и от Т-образните кръстовища по ул. „Прилеп“ при ул. „Петрич“, ул. „Яне Сандански“ и ул. „Мехомия“. Движението на моторни превозни средства ще се осъществява по обходни маршрути по останалите отворени улици, коментират от Общината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари